Contact

 De” Vrienden van de Zuidduinen” communiceren bij voorkeur ‘live’ met u in het duin of anders eerst via deze site of via Facebook; waarna er -indien nodig- telefonisch contact zal zijn

2 Replies to “Contact”

 1. Beste Stichting Vrienden van de Zuidduinen,

  Even voorstellen: ik ben Marc Janssen en ik ben in een ver verleden betrokken geweest bij de bescherming van de Zuidduinen tegen bebouwing en de aanleg van een fietspad door het gebied. Op dit moment ben ik vrijwilliger bij de Stichting Duinbehoud en mijn werkgebied is de Kennemerduinen. Ik behartig daar de belangen van de natuur in het duin.
  Onlangs ben ik benaderd door Green Destinations met de vraag of de gemeente Zandvoort een certificaat moet krijgen als duurzame toeristische bestemming. Een van de beoordelings criteria daarbij is het natuurbeheer door de gemeente.
  Graag wil ik daarom van jullie weten of jullie tevreden zijn over het natuurbeheer van de gemeente Zandvoort in de Zuidduinen. Een reactie wordt op prijs gesteld.
  Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-33582581 of via de email.

  1. Beste Marc,
   Dank voor je bericht. De Gemeente beheert zoals je weet de strook van tussen de Frans Zwaanstraat en het gebied van Waternet. Wij zijn tevreden over de samenwerking met de gemeente, die is positief en faciliterend. Wij zien wel dat door de fusie met Haarlem de bereikbaarheid is verandert. Dat is van twee kanten soms nog zoeken.
   Groet, Hermen
   Ps: dank nog voor de inspanningen destijds!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *